Milline kamado?

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8466
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: Milline kamado?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kox kirjutas: 12 Juun 2022, 09:04
Ja just suuremate tükkide tegemiseks näen ma Kamadol pointi. Terved ribilindid, paari kg suurused lihatükid, rebitud liha, sise/välisfilee, veise rinnak jne.
Selliste asjade tegemiseks eelistaks mina juba klassikalist BBQ ahju, mida saab eraldi kütta ja asju tõesti pikalt teha

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”