Karburaatori abi

Kasutaja avatar

Teema algataja
Karl32
Tsikkel: Yamaha yz80, Suzuki RMZ 250
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 19 korda

Re: Karburaatori abi

Lugemata postitus Postitas Karl32 »

Tegin täna jälle uue uurimisringi, vaatasin magneeto juurest üle, proovisin isegi sinna brake cleanerit lasta, ei midagi. Proovisin valest seadistusest hoolimata siiski korraks rahulikumapoolset sõitu teha, testimise mõttes, sõites läks vahepeal hoopis väga kahtlaseks, hakkas hoopis üle justkui ujutama (puterdama), siis kohapeale sai käiatud natuke teda puhtamaks siis jällegi läks lahjaks segu.

Arvan, et äkki lihtsalt karburaator ajapikku kulunud?
Millest selline arvamus? Uurisin täna karburaatorit sellise pilguga ja vaatasin, siibril on päris palju jutte sees, võibolla ka see mõjutab? Siis tundub mulle ka seal ujukinõel kahtlane... ujuki nõelal ühtegi tihendit polegi.

Ise mõtlesin, et proovin esialgu ostan uue karburaatori, olen selle karburaatoriga koguaeg saanud mässata ja ei saa püsivat head seadistust (olen muidugi kursis, et 2taktilistel tahabki rohkem seadistust).

Enne kui tellin uue karburaatori, siis piilun igaks juhuks ka plokikaane vahelt silindri sisse, et kindel olla, et seal kolb või silinder pole kuuma saanud ja kriime täis, sest siis võivad ju ka sellised asjad tekkida või mitte? Muidugi väga jõuetu ta just ei ole.

Mis arvate, kas oleks mõtekas selline käik? :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”