► Näita Spoilerit
Jalamees kirjutas: ↑18 Juun 2022, 00:11
Tere, ma tean, et loll küsimus keegi oskaks kommenteerida Triumph 1200 exploreri omadusi? Küsin kuna juba pikemalt käib ratta valik ja jõudnud kuidagi moodi tänu kehvale turuolukorrale ka Triumphide juurde. Mitte et ma oskaks/tahaks nende kohta midagi halba öelda lihtsalt pole need kunagi mu vaateväljas olnud. Nüüd vaatan, et paar isendit nagu oleks mida uurida. Eeltööd tehes olen jõudnud selleni ,et miinuseks oleks (vastavalt dr googlile) kõrge raskuskese ja no et kui valida oleks siis jääb Bemmile alla- isiklikult ei oska seisukohta võtta. Samas Bemmi mis ei oleks vanem kui 10a ja mis mahuks mu eelarvesse meil ei müüda. Tänu sellele on siis vaateväljas 15a vanad Bemmid mis on rahakotisõbralikumad ja siis see 1200 Triumph mis aga ületab valuläve aga kui muud varianti pole siis läbi ussi emmi tariks selle koju sobivuse korral... ehk siis kas Triumph väärib pingutust

?
Ma olen teinud sellisega 4 päevase väljasõidu ja läbinud päris palju kilomeetreid. Kruus, asfalt ja mõned metsateed. Asine ratas, mulle meeldis. Ma usun, et sa ajad siin juuksekarva pooleks. Kõrge raskuskese huvitab sind vaid siis, kui kavatsed maastikul ja teelaadsetes oludes ukerdada. Ja see on täpselt see, milleks selles kaaluklassis rattaid ei osteta. Kui otsid tsiklit sõitudeks afaladil ja kruusateedel siis jääd rahule. Mina oma kontoroiroti füüsilise võimekuse ja 176cm kasvu juures küll mingit kasutusprobleemi ei märganud.