Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

Lugemata postitus Postitas will111 »

vastan otse, ausalt ja pikemalt midagi ilustamata ning keerutamata...kuidas tundub? mõttetu loba tundub!

Kogu selle miljard korda IGAST VIIMASEST KUI ÜHEST töökuulutusest ever nähtud ja loetud ning ilmselgelt kuskilt kokku kopeeritud jura võiks ju lihtsalt kirjutamata (kopeerimata) jätta ning selle asemel panna kirja selle, mis on tegelikult vajalik ning mis tegelikult pakub kuulutuse vaatajale huvi.
No näiteks: tööaeg, ajad päevad jne. kas on paindlik töaeg või ei ole? kui on paindlik siis mil määral ja mis tingimustel umbes. mis töödega täpsemalt see "hooldustehnik" tegelema peaks hakkama? kui suur on kollektiiv ja kes sinna hetkel kuuluvad? mis markidega tegeldakse, kas ainult mootorrattad või peab parandaga ka muruniidukeid, rollereid ning ventilatsiooniseadmeid? PALK!!!

"pingetaluvuse" võivad härrad omale sisse istuda. ma talun täpselt nii palju "pinget" kui palju mulle selle talumise eest makstakse. on suur pinge? no korrutage palk kahega ja küll ma ära talun. on väga suur pinge, korrutage kolmega ja saame hakkama

NB! minu arvamus on vaid minu arvamus ja see ei ole kuidagi mõeldud halvustama tegelikku tööpakkujat ega positsiooni. arvamust avaldasin täpselt ja ainult töökuulutuse ja selle sisu ning olemuse suhtes. aga jah, paraku tuleb tõdeda, et selles osas saaks kohe kindlasti paremini...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”