Roheline või joobes?

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Postitusi: 2542
Liitunud: 15 Mai 2008, 11:42
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 182 korda
Tänatud: 356 korda

Re: Roheline või joobes?

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Assamait kirjutas: 04 Juul 2022, 13:39
Maaks kirjutas: 04 Juul 2022, 13:31
Dusterx kirjutas: 04 Juul 2022, 13:01
Sõber Ain, jutt käib enamuses 2035 aasta sisepõlemismootorite keelustamisest, hetkel ei tõmmata, aga hetkeseisuga tõmmatakse 2035 aastast meilt võimalus uut sisepõletajat hankida.
Ja see on su kõige suurem mure? :wack: Osta siis aasta varem, ja kohe mitu tükki :mrgreen:
Pakun et suure tõenäosusega ei tahagi keegi (isegi need, kes nüüd "nutta huluvad") siis endale enam bensiini söövaid sõidukeid osta :mrgreen:
Maaks, sa sõidad siis elektritsikliga Tallinnas Tartusse ja hoiad hinge kinni, kas aku ikka kestab järgmise burksiputkani, kus särtsu tankimiseks aja surnuks löömiseks pole muud teha, kui ikka seda va burksi näost sisse ajada? :D
Aastal 2035 ilmselt mitte - miks ma peaks tahtma Tartusse sõita motikaga? Selleks ajaks on terve see trass 4-realine ilmselt :wack: ja sõiduks kõlbmatu seega (selles mõttes, et juba täna on see trass sõiduks kõlbmatu).
Vajadusel liiguks ilmselt porgandiga :mrgreen:
701 kirjutas: 04 Juul 2022, 13:57
Põhiline probleem ongi ju selles, et pole neid särtsukaid. Kui oleks mõistliku hinna ja tehniliste andmetega, küll siis ka sõidetaks. Aga pole! Ei mõistliku hinnaga ega vaatamata hinnale. Planeerimine käib aga kõva. Mingi kuuekümnendatel oli üsna arvestatav hulk kodanike veendunud, et varsti käiakse kosmoses klassiekskursioonil.
Preagu ei ole, aga siis võib juba olla! Kui tootjatele saadetakse kindel signaal, et samamoodi edasi ei sa, siis tõenäosus, et saab midagi olemas olema on suurem.
PS Kosmosesesse saabki ekskursioonile, klassidele piiranguid ei tehta minu teda. See, et aega läks natuke rohkem kui algul arvati pole eriti oluline. Süüdi ikka seesama homo sapiens, kes nimele vaatamata ei ole "maakera keskmisena" kahjuks eriti tark ja senimaani raiub oksa, mille peal ise istub.
Aga noh jääajad ja üleujutused tulevad/ lähevad - maakera tiirleb sellele vaatamata veel "natuke aega" ümber päikese, aga kas ka koos homo sapiensiga selles mina küll kindel ei ole.
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”