Kiiruskaamerast trahv Lätist - paber koos trahviinfoga kadunud

Kasutaja avatar

jkristjan
Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
Tänatud: 103 korda

Re: Kiiruskaamerast trahv Lätist - paber koos trahviinfoga kadunud

Lugemata postitus Postitas jkristjan »

Ma vaatan, et räigelt aetakse jälle segamini omaniku ja numbrimärgi mõisted. Trahve ei tehta numbrimärkidele või sõidukitele vaid isikutele. Miks te ei muretse, et enne kui Teie saite numbrimärki 123ABC kandva sõiduki omanikuks, oli võibolla selle numbrimärgiga igasugu kviitungeid kogutud? Numbrimärk võis olla sama või teise sõiduki peal, kelle iganes omanduses. Samuti kui sõidad rendiautoga, autolevi.ee autoga, sõbra autoga, CityBee või Bolt autoga, miks siis ei muretse kõikide võimalike eelmiste kviitungite pärast?

Kui registri alusel on tehtud kindlaks isik, kellelt midagi nõutakse, siis võibolla sellel isiku käest kuskil riigis tuvastamise korral midagi küsitakse. Aga kes kunagi kuskil mingi sõidukiga sõitis ja midagi tegi, pole küll minu mure vaid seetõttu, et mina täna selle sõidukiga (või teise sõidukiga, millel on tänaseks sama registreerimisnumber) liiklen, kui just minu vastu isiklikult pole mingit nõuet esitatud.

Aga muidugi ennetus on parem kui ravi ja ma ei näe mingit praktilist õigustust eriti vööras kohas tänapäeval ilma Waze'ta sõita. Üks asi on kaamera, aga iga kell võib suvalises kohas olla ka fööniga mees. Sa ei pruugi olla maniakk, võibolla omaarust tiksud viisakalt 90 alas tühjal laial teel 100-ga aga ei märganud ebatavalises kohas olevat 50 märki ja oledki kohe suur kurjategija. Viimastel aastatel ei mäleta ühtegi juhtumit, kui Waze ei oleks korrektselt teavitanud kaamerast, keskmise kiiruse möötmise alast, pöösas olevast patrullist vms. Alati Cardo ütleb õigel ajal kõrva, kui vaja hoog maha võtta. Lisaks Šveits ja mingid kohad kus tahetakse valest joonest üle sõitmise eest ka 800 EURi saada, parem on teada, kus parasjagu partull väljas on.
In India, you brake by steering into the nearest elephant.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”