Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Võibolla sa siis ei kalluta nii palju kui mx. Arvan ühtlasi, et ju seal max speedile ei pöörata data analüüsis niipalju tähelepanu kui näiteks sõitude keskmisele kiirusele. Telefonide sensorid panevad ikka villast ka, suht vabalt võib tulla (just kõikvõimalike min/max väärtuste) hulgas igasuguseid absurdseid väärtuseid. Seda on hästi näha kui neid andmeid ise teadlikult salvestada ja mingil moel "järelvaadata". Mul näiteks rajal sõites on mõnes kurvis järsku max lean angle 60+ kraadi, kuigi tavaline ja tegelik max jääb kuskile sinna 53-55 kanti. Sama asi max kiirustega, mõni äpp näitab (sama data) pealt suuremaid saavutatud max kiiruseid kui teine. Tõlgendamise küsimus, ehk kui palju jäetakse võimalikke "error" lugemisi välja või võetakse sisse.
Nutikella puhul võivad üldse olla mingid "omad settignud" määratud sensorite datale, mul pole aimugi...kuid pole välistatud, et need kellad on optimeeritud lugema andmeid justnimelt käimise, jooksmise ja jalgrattasõidu kohta. ning võibolla nad andmeid edastades ütlevad alati by default, et kui oli kiirem sõit siis see ongi jalgrattasõit
Nutikella puhul võivad üldse olla mingid "omad settignud" määratud sensorite datale, mul pole aimugi...kuid pole välistatud, et need kellad on optimeeritud lugema andmeid justnimelt käimise, jooksmise ja jalgrattasõidu kohta. ning võibolla nad andmeid edastades ütlevad alati by default, et kui oli kiirem sõit siis see ongi jalgrattasõit
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.