Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 244 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Cardo on kiivriside maailmas olnud suunanäitaja ja on oma arenduses uue toote väljatulekul enamiku ajast teistest ~2 aastat ees. Cardol on jah teiste seadmetega teatav ühilduvus aga see ei pruugi toimida nii nagu sama tootjate seadmete vahel. Oleme seda aastaid tagasi proovinud ja toimis teatud mööndustega rahuldavalt. Mina olen 2010 aastast tegelenud ainult Cardo tippseadmetega (G4, G9, G9x, Packtalk, Packtalk Bold, Packtalk Black ja Packtalk Edge). Olen neid ise erinevates oludes (ATV, saan, tsikkel) koguaeg kasutanud ja näinud ka teiste alternatiivide otsimisi. Lõpuks on oma arenguga jõutud ikka Cardo seadmete juurde ja sinna jäädud. Sideseadmed on tegelikult suht keerulised ja tavakasutaja ei saa teinekord hästi asjadega hakkama. Hea näide on Cardo bluetooth ja DMC side. Kui kokku saavad uuemate seadmete kasutajad siis DMC reziimis polegi probleemi- saadakse ilusti hakkama. Aga kui punti tuleb lisaks mõni vanema G seadme kasutaja siis juba läheb keeruliseks. Alati olen ütelnud.. hoidke juhend taskus või telos ja tehke asjad endale selgeks sest teised seda teha ei viitsi...
Aga mis nuppudesse puutub siis Cardol on nupud seadme küljel ja telos äpp millega asjatada. Endal on küll äpp telos olemas aga vaja seda pole olnud. Kõik asjad saanud aetud kas nuppude või häälega. Ja täna põhiline vahe Cardo odavate ja tipu seadmete vahel on grupi suurus. Odavamad mõeldud kas kaasreisija või max 4 sõitjaga grupis rääkimiseks ja tipu seadmed max 15 inimesega grupis rääkimiseks.
Aga mis nuppudesse puutub siis Cardol on nupud seadme küljel ja telos äpp millega asjatada. Endal on küll äpp telos olemas aga vaja seda pole olnud. Kõik asjad saanud aetud kas nuppude või häälega. Ja täna põhiline vahe Cardo odavate ja tipu seadmete vahel on grupi suurus. Odavamad mõeldud kas kaasreisija või max 4 sõitjaga grupis rääkimiseks ja tipu seadmed max 15 inimesega grupis rääkimiseks.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.