Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Lugemata postitus Postitas Ain »

jkristjan kirjutas: 10 Aug 2022, 10:52
urmas66 kirjutas: 10 Aug 2022, 10:29
Et sinu jutt oleks arusaadav, siis alusta sellest et kust on sinu rehv ostetud
Tavaliselt iga kord suht erinevast kohast, kust iganes Google otsingu abil mingil hetkel parima hinna leian. Näiteks kirjutad otsingusse "pirelli angel st 160 60 17 site:.ee". Kuskilt tirendo vms saidilt eeltööna saab mingid 2-3-4 rehvi eelvalikusse, millele siis hinnakontrolli teha.
Ain kirjutas: 10 Aug 2022, 10:34
See, et asi kohapeal olemas on väärtus. Kui tihti näeb kuulutusi laup-pühap, et kus saaks rehvi või vahetust..
Hea mõte, pole seda varem teinud ja pole omal väga vaja olnud, aga edaspidi ma arvan et ma tellin neid mitmekaupa ja siis mul on see väärtus omal kodus olemas kohe kui vaja, parim variant. Siit edasi muidugi tekib kohe mõte, et ma võin siis neit 40% kallimalt edasi ka müüa, kellel vaja "kohe olemas" 160/60 või 120/70 R16 tänavarehve, helistage mulle :)
Inimesed on oma otsustes vabad. Samuti kaupmehed. Olen alati selliste väidete peale ütelnud, et loomulikult võib kõike kuskilt odavalt tellida, aga ühel heal hetkel lihtsalt Sul pole enam kohta kuhu päriselt minna ja osta või ära vahetada. Samas ei imestaks kui kunagi jääb ainult teenus mille eest maksad ka vastavalt. Eks Eesti on väike ja kaupmehed soovivad paljudel juhtudel lihtsalt ellu jääda... Mis iganes tööd või teenust Sa ise teed siis ilmselt ei käi sinu elu põhimõttega, et klient otsib netist kõige odavama teenuse/kauba ja ütleb Sulle, et oled liigkasuvõtja ja peaksid selle töö/kauba hoopis mulle selle kõige odavama hinnaga andma/tegema..
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”