Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

urmas66 kirjutas: 10 Aug 2022, 13:28
Ma isiklikult olen seda meelt, et liigne juurdehindlus ei ole normaalne, kui pead 300% igale asajale juurde keevitama ja muud moodi ei oska-tule välja, siis ilmselt on maailmas sinu jaoks sobivamaid tegevusi kui ettevõtlus.
Mina jälle arvan, et tegemist on väga hea ettevõtjaga, kes suudab sellise juurdehindlusega enda juurde kliente meelitada :bsmile:

Mis puutub isetegijatesse ja see ise tegemine veel hobi on, siis üsna selge ju, et milleks mingit esindust koormata kui saab õhtul kalja kõrval garages aega veeta.
Aga neid isetegijaid ja võimalusi ise teha ei ole kuigi palju. Hambaarst tahab ka tsikliga sõita :) ja oma palga juures suudab muretult teeninduses esitatud arved küsimusi esitamata tasuda.

Kõige parem ärikas ongi see, kes suudab võimalikult väikese vaeva eest võimalikult palju teenida. Kuskil pole nõuet, et butiigipidaja marginaal on töörõõm.
Ja kellel raha kohe väga vähe siis võiks ju ikka vastu tulla ja öösel alla oma hinna ära teha vms :)
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”