Motokross... Kuidas edasi?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Motokross... Kuidas edasi?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Krossisõit koosneb üsna paljudest üsna erinevatest elementidest, võrreldes igasuguste muude rutiinidega. Ma õpetan näiteks vaikselt ringrada (eks ise ka pidevalt õpin seda) ning selle erinevaid elemente ja olulisi detaile...samas sõidan ka krossikaga juba päris palju aastaid ning võiks öelda, et krossisõit on kokkuvõttes keerulisem - just selle poolest, et seal on rohkem nö. erinevaid asju, mida tuleb hästi osata. Näiteks, minu enda jaoks pole suured/kõrged ja väga pikad hüpped ja hüppamine kunagi väga mugav ega ka väga meeldiv asi olnud. Sellest sain aru juba siis, alles väga noorena kui sõitsin maastikujalgrattaga ning hiljem natuke ka nö. downhilli. Ühesõnaga see ei ole mitte lihsalt "vanainimese" hirm. Ma võin kõiki muid elemente teha ja sõita, kuid meeletuid hüppeid teha lihtsalt ei meeldi. Eks inimesed ongi erinevad. Muidugi võib ja võiks seda õppida ning sellega nii kaua lihtsalt tuimalt agu anda kuni "hakkab välja tulema"...aga vaevalt ta ka siis kunagi meeldima hakkaks :D Ja kõige selle käigus saaks end "boonusena" kindlasti ka väga räigelt pooleks kukkuda.
Ühesõnaga, soovitaks keskenduda esmalt asjadele, mis sulle endale päriselt meeldivad ja mis praegu juba enamvähem hästi välja tulevad. Arvan, et seal on sul lihtsam ja parem areneda nign seejuures ka ise asjast rohkem rõõmu tunda. Võibolla mingi hetk avastad või mõtled hoopis, et nimelt motokross ei olegi päris sinu teema ning hakkad sõitma hoopis endurot või kasvõi näiteks supermotot.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”