Saksamaalt uut mootorratast tooma.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Saksamaalt uut mootorratast tooma.
Põhimõtteliselt võib igaüks väita, et sai võltsitud maksekorralduse. Seda saab kontrollida vaid ühel viisil ja see on minnes kirja kätte saanud isiku e-postkasti ja uurida saabunud kirja küljes olevat manust. Või siis sama asja saatja postkastis. Kindluse mõttes oleks seda mõistlik teha mõlemas kohas. Seega, me ei tea, milline jutt on tõde ja milline mitte . Kindel on see, et kahel mehel on suusad risti läinud, käib vaidlus millegi üle (pole isegi lõpuni selge, mille üle) ja üks nendest on muutunud emotsionaalseks ning üritab teise kodaniku mainet kahjustada nii palju, kui võimalik. Ja milleks üldse 250€ pärast midagi võltsida? Sellise summa petmiseks peab olema kas järgmise doosi puudus, paadunud pettur (nende jaoks ka tiba väike summa) või nii põhjas, et iga euro loeb.
Ja ausalt öeldes ei saa ma üldse aru, kes tänasel päeval veel maksekorraldustega sehkendab. Euroopa maksed on suures osas välkmaksed, Eesti sisestest ma üldse ei räägigi. Piik-piiks ja raha tuleb.
Ja ausalt öeldes ei saa ma üldse aru, kes tänasel päeval veel maksekorraldustega sehkendab. Euroopa maksed on suures osas välkmaksed, Eesti sisestest ma üldse ei räägigi. Piik-piiks ja raha tuleb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.