Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

weycco
Postitusi: 15
Liitunud: 15 Juun 2020, 17:31
Tsikkel: Ducati Monster 696
Asukoht: Rae vald
Tänanud: 114 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas weycco »

zombi kirjutas: 31 Aug 2022, 07:11
Turist kirjutas: 17 Aug 2022, 21:51
Ei tea kas punaseks värvitud jalgrattateel paarsada meetrit tsikliga sõitja ka hälviku alla kuulub või on see pigem nii tavaline, et hälvik on see, kes seda ei tee? :D Ma tihti Tallinnas ei liikle, aga täna juhtusin nägema.
Nooh, sellest patust ei ole minagi prii. Tõsi, tiksun seal viisakalt nii jalgratta kiirusega. Korra isegi üks pedaalipede leidis aega must Tehnika-Endla ristis tagant pilt teha ja sotsmeedias kiun püsti tõmmata. Noh, mina jälgisin foori, et lugupeetud velosopedistile mitte jalgu jääda ning enne autosi kenasti edasi Tehnikasse suunduvale sõidureale saada; moblat ei näppinud - turvaliselt tagi taskus, a tal telefoni näppimiseks aega maa ja ilm.

P.S. See Tehnika-Endla rist on ju perversseks tehtud, kõigi kolme sõidurea Kristiinesse keeramise võimalusega. Varem oli paremvöönd otse Tehnikasse suundumiseks, ei olnud nii suurt muret. A nüüd, eriti tipptunnil, oota nagu lollike oma aega, et otse minna ...

Seega - selles suhtes tunnistan end hälvikuks, kui vaja. A muidu olen võrdlemisi viisakas liikleja :-|||
Ma üldjuhul ka neid punaseid radu ei kasuta, sest:
...noh, tegelikult on need ju jalgratturitele ja
...raudselt keegi tunneb, et peab seda kohutavat terrorit sotsmeedias jagama (pole mulle ega motorahvale üldiselt sellist kuulsust tarvis).

Aga kui tööle tulles peale viimast ristmikku täpselt enne kontorit seisavad autod ummikus, siis tundub veelgi ajuvabam ühte autokohta seal kinni hoida ja vaikselt töristades olen need viimased 100m enne parempööret parklasse mööda punast vaipa veerenud.

Näiteks tervet Liivalaia, Tehnika vms tänavat ma mööda seda punast rada ei sõidaks aga sellise väikse lõigu enne ärapööret pigem jah, sest usun see on win-win-win kõigile: mina saan kiiremini, autod saavad ühe koha võrra edasi ja need kellele mootorimüra ja bensulõhn ei meeldi, saavad must kiiremini lahti. Aga nüüd läks vist enda õigustamiseks? :P Tegelikult ma olen ka hästi viisakas ja normaalne liikleja :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”