Rumalad või segased küsimused jms

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

mul on lihtne küsimus, miks peaks automüüja selle paagi sul täis (või no kasvõi siis pooltäis) jätma kui seda kuskil välja reklaamitud ei ole? eriti veel tänastu kütusehindade juures. mõne vähe suurema auto paak on juba 70-80 liitrit. me ei räägi siin enam mingist 50 eurost, isegi mitte pooliku paagi puhul!

ma saaksin halast aru siis kui paak on tõesti nii tühi, et autoga ei saa isegi platsilt välja veereda mõnda kilomeetrit kuskile suunas kulgeda. aga no tõsiselt kahtlenka , et päris sellise asjaga kuskil tegeldakse.
ju siis kuidas kellelegi aga mina, kui ma lähen ostma SÕIDUKIT siis mitte kuskilt otsast ei eelda, et ma lähen tasuta kütust ka boonuseks saama :D küll aga olen näinud kohati kuulutusi, kus eraldi ja konkreetselt märgitakse ära, et täispaak kütust autoga kaasa. vot sellisel juhul jah, eeldaks et tõepoolest selle täispaagi kütust siis ostes ka saab. muul juhul - kütus tuleb paraku ikka masinasse ise osta ja tanklates käima hakkamine on samuti paratamatus kui oled otsustanud omale lubada sellist luksust nagu autosõit :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”