Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.
Re: Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.
Highping, soe soovitus, see küsitlemine ja jauramine on täiesti kasutu tegevus, mingit reaalset infot sa sealt ei saa. Vaata kasvõi sedasama teemat, enamvähem kõik postitused on selline nina-püsti-virisemine stiilis mina olen unikaalne lumehelbeke ja olen nüüd ilgelt solvunud, sest ei saa TÄPSELT kirja panna, mis mu arvamus asjast on. Samas ühtegi tähte kuhugi trükkida ka ei viitsi, kogu lumehelbekese kuju peab saama kirjeldatud valikvastustega, sest aeg on nii kallis! Siitkaudu jõuad sa mõne kuuga võib-olla perfektse küsitlusvormini, mitte perfektse motoärini.
Vahemärkusena olgu muidugi ära öeldud, et ega ma ise ka ei viitsi pea kunagi küsitlustesse vabateksti kirjutada
Reaalset motoäri alustades tuleb su esimene ring kliente nagunii ainult sõprade-tuttavate kaudu, löö putka püsti ja otsi need esimesed 20 julget üles, kes oma tehnika sinu kätte tuua usaldavad. Kui nendega läheb hästi, siis igaüks jälle soovitab omakorda edasi ja nii see pall veerema läheb, kui läheb. Kindlasti on see keerulisem kui Internetis reklaamimine ja muidu vahutamine, aga noh, täpselt nii on kõik teised ka alustanud, kogu motoäri ongi selline suht suust-suhu ja käest-kätte teema ning elu ongi keeruline.
Vahemärkusena olgu muidugi ära öeldud, et ega ma ise ka ei viitsi pea kunagi küsitlustesse vabateksti kirjutada
Reaalset motoäri alustades tuleb su esimene ring kliente nagunii ainult sõprade-tuttavate kaudu, löö putka püsti ja otsi need esimesed 20 julget üles, kes oma tehnika sinu kätte tuua usaldavad. Kui nendega läheb hästi, siis igaüks jälle soovitab omakorda edasi ja nii see pall veerema läheb, kui läheb. Kindlasti on see keerulisem kui Internetis reklaamimine ja muidu vahutamine, aga noh, täpselt nii on kõik teised ka alustanud, kogu motoäri ongi selline suht suust-suhu ja käest-kätte teema ning elu ongi keeruline.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.