DSV mootorrataste transport Euroopasse

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: DSV mootorrataste transport Euroopasse

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

motoreis kirjutas: 28 Sept 2022, 21:56
Olen DSV'ga suhelnud meilitsi, ootaks neilt mingit hinnakirja kodulehel, mida kord kuus või aastas uuendataks. See pidev küsimine, mis praegu üks või teine sihtkoht maksab raiskab mõlema poole aega. Lisaks kui Eesti DSV poolel üks mees puhkab, siis asendaja nägemus teenusest, et kus Eestis peale laadida ja hinnad erinevad natuke.

Motovedu.ee'ga suhtlesin ka ja samamoodi pidi igat asukohta ja kombinatsiooni ja hinda uurima, selle asemel, et kodulehel kõik eri võimalused, sihtkohad ja kombinatsioonid oleks kirjas või graafik, kui tihedalt auto käib. Ühe otsa hind ja kaheotsa hinnad jne. Ühe ratta hinnad ja kahe ratta hinnad.

Kirja teel läks see võimaluste otsimine mõlema firmaga nii tüütuks, (septembri alguses ka ülikallid lennupiletid) et sõitsin ise 3 päeva Sloveeniasse, Horvaatiasse kohale ja tagasi. See ei tähenda, et ma tulevikus nende teenuseid ei kasutaks, aga vajab pikemalt ette plaanimist, miinimum 2-3 nädalat enne reisi, et saaks ratta üle anda ja kiirelt lennupiletid hankida.
Pole kuidagi selle organisatsiooniga seotud,aga transpordiga küll. Ehk neid hindasid ei saa keegi pikemaks kui kuuks ajaks täna üles panna, sest olud on sellised ja isegi BAF muutub igakuiselt kõigil vedajatel. Kuna nemad kasutavad veel omakorda allvedajaid, siis neil seda enam keeruline mingit hinda pikemalt ette anda. Kokkuvõttes olen kindel, et mingit hinnkirja ei tule kellegi lähima aasta jooksul kindlasti ja iga vedu tulebki eraldi kokku leppida.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”