Õli ventilatsiooni voolikust
-
Teema algataja - Postitusi: 146
- Tsikkel: Yamaha yz80, Suzuki RMZ 250
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Õli ventilatsiooni voolikust
Tegingi täpselt üks-ühele juhendi järgi, seal oli kirjas lihtsalt et lase mootor soojaks ja siis gaasi põhjas hoides löö 5 korda ja vaata mida mõõdik näitab. Ainus mida mina ei saanud oli sooja mootoriga mõõtmine. Dekompressiooni sellest jubinast ei olnud seal juttu. Ma arvan, et siis järelikult ei häiri see?2715 kirjutas: ↑14 Okt 2022, 00:19Ma korra juba kirjutasin et dekompressioonile peab tiku vahele panema kui kompressiooni mõõta!!!Karl32 kirjutas: ↑13 Okt 2022, 23:01Niisiis… täna sain lõpuks mootoril klapivahed paika, uus õli sisse ja ilusti mootor kokku.
Käima masin ei läinud. Peale pikka vända löömist suutsin 3sekundiks käima saada ja siis suri välja, pärast seda rohkem ei suutnud käima saada.
Tegin kompressiooni mõõtmise, lõin kickstarti 5 korda ja survet näitas näidik 3,5bar-i. Manuaali järgi on 430-700kpa (4,3-7bar). Mina küll ei saanud mõõta sooja mootoriga aga siiski on see ju ilmselgelt madal?
Ilmselt siis võtan nüüd mootori maha ja vaatan silindri ja kolvi üle. Kolb läheb kindlalt koos rõngastega vahetusse aga silinder? On võimalik seda kuidagi teisiti kontrollida peale lihtsalt silmaga vaatamise?
Ei maksa jalgratast päris ise leiutada vaid tutvuda juhenditega.
Klapikambrikaane võtad maha ja väljalaske nuka küljes olevale raskusele paned tiku vahele et mingi näit saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.