Õli ventilatsiooni voolikust

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 249 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Õli ventilatsiooni voolikust

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ma ei ole ise kunagi aru saanud, millest tuleb see termin "seeneks kulunud", sest klapid on ju juba kilekotist tulles seenekujulised? Aga igaks juhuks illustreeriv pilt, milline näeb välja kulunud klapp:
image.png
Lekketest oleks muidugi super, aga siis on vaja ju lekketestrit (50€) ja kompressorit (mingi 200 näiteks?) - pmst juba pool eelarvet huugama pandud tõdemaks, et on jah kulunud. Meil siin oma tööriistamägede otsast hea targutada, aga ise sarnases olukorras ilmselt ikka võtaks kaane maha, kontrolliks klapid vedelikuga, vaataks milline kolb küljelt välja näeb ja siis mõtleks edasi. Küünal muidugi jah uus, aga mul isiklikult pole veel ette tulnud, et küünal korras mootoris otsad annaks, see on pigem ikka sümptom ja kui algpõhjusega mitte tegeleda, saab seda varsti uuesti vahetada.

Noh ja igaks juhuks mainin selle ka ära, et kui ma 350le sedasama hooldusremonti tegin, siis näpud hirmsasti sügelesid lekkivaid klappe lahti võtma ja uurima, et "mis seal siis ikka täpselt viga on", kuigi kaugelt oli näha, et Windorfi sõit. Pärast sain noomida, stiilis "keegi barbar on siin juba kallal käinud, klapisäärt kriimustanud ning vedrud valetpidi tagasi pannud." Piuksusin siis häbelikult, et jah, paraku see jobu seisab siinsamas :wack: Ja mul olid kõik õiged tööriistad olemas, klapivedru press näiteks. Et noh, äkki ikka see absoluutselt kõigega ise jäuramine pole tingimata kõige mõistlikum tee...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”