Õnnetused mootorratastega 2022


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2022

Lugemata postitus Postitas will111 »

Väga imelik sõnade suhu toppimine. Ma pole rääkinud sõnagi sellest, et mul oleks pidevalt linnas ja maanteel mingid olukorrad, veel vähem avariid.
Paar päeva tagasi oli ESIMEST KORDA ELUS avarii, milles osales mootorratas...kuid ka praegusel juhul siiski ei olnud ikkagi mina see ratta juht.

Samamoodi pole kuskil väitnud, et olen maailma parim krossisõitja või rinkakunn. Ainus, mida mainisin oli see, et sõidan ja tegelen nii krossikaga sõitmise kui rinkal tsikliga sõitmisega. Seda oma lõbuks ja puhtalt oma sõiduoskuse arendamiseks.

Aga kui keegi arvab, et temal tuleb SÕIDUoskus maanteedel sadu tuhandeid km läbi kulgedes või veel "parem" lihtsalt lubade omamise aastate/nende aastate jooksul mitte kukkumise pealt...noh, ei oska midagi muud öelda ega soovida kui edu ja jõudu selle seisukohaga :wack:
Kindlasti on inimesi, kes oskavad olukordi paremini hinnata kui nii mõnigi teine. Olukordi ette näha? Noh...kõva, mingu sinna selgeltnägijate tuleproovi oma võimeid näitama :lol: Olukordi ei ole võimalik ette näha, on võimalik vaid tugineda varasematele kogemustele, kiirele analüüsivõimele ning kõige selle eelduseks olevale ümbritseva jälgimisele. Ja sealt edasi siis juba sõidu (õigemini päästmise) oskustele. Kui keegi tuleb rääkima, et tema "näeb olukordi ette" siis antud juhul selle tähendus on üks ühele selline, et vastav "ettenägija" sõidab igalpool ja alati kiirusega max kuskil nii 30kmh...sest ta "näeb ette", et igalpool võib ootamatult olla maas suvaline plärakas liiva või kruusa, õli jne. Päris elus muidugi on selle kohta natuke teine nimetus - täpsemalt ettevaatlik. Selge on see, et äärmuslik ettevaatlikkus kõikjal ning kõiges vähendab igasuguseid riske. Selge on see, et kui keegi jätab omale kolmekordse varuga eksimisruumi igaks võimalikuks olukorraks siis tal on üüratult suurem tõenäosus mitte kunagi kukkuda jne. Aga peab ikka päris juhm olema, et hakata ajama segi äärmuslikku ettevaatlikkust sõiduoskustega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”