Rumalad või segased küsimused jms
-
rannamees
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Lükates ei lähe sinna midagi.Macintosh kirjutas: ↑29 Okt 2022, 13:39Mul tuleb kaabli jaoks katuselt toru alla ca 7m. Läbimõõt 5cm, kaks käänet sees ja päikesepaneelide jaoks on sinna juba kaks kaablit ehituse käigus varem pandud.
3mm nailonist kabel fish ei taha lükates minna jääb ühe käänaku juures kinni. Alternatiiv oleks jämedam tõmbefiiber, see ei paindu nii palju läbi ja ehk õnnestub lükata nii, et ei lähe kahekorra. Aga algatuseks mõtlesin tolmuimejaga "tuti" ja nailonööri läbi tõmmata. Nööriga veaks siis omakorda nailonfiibri (kabel fish) ja sellega tõmbaks siis kaabli sisse. Ilmselt oleks tark ühtlasi koos kaabliga ka mingi traat/nöör sisse vedada, et järgmine kord oleks vaev väiksem.
Kaablit määrin siis tõmbamise ajal silikoonmäärdega? Mis see asi, mida ma torusse varuks tõmban võiks olla? Kas peenike, kiuline vaskjuhe võiks teema olla? (mul siin niiduroboti kaablit jäi vastava pikkusega jupp üle)
Parim variant oleks tolmuimeja + kaabli otsa mingi kilekotis nuustik.
Näiteks 50mm tühja kõrisse, kus teises otsas oli tolmar, läks kiles svammvärvirull nii kiirelt, et ei jõudnud nööri järgi anda.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.