Kuidas te remondikohta otsite?

Kasutaja avatar

Teema algataja
mathiasm
Tsikkel: KTM 640 Enduro
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Re: Kuidas te remondikohta otsite?

Lugemata postitus Postitas mathiasm »

Aitäh kõigile vastanutele!
Lõpetan teema sellega, et needsamad 15-20a tagasi olin mina vanaonu punnvõrriga sõita sooviv maapoiss Lõuna-Eestist, kelle ainus tehnika-alane kontakt oli isa poolt leitud "keegi-onu-Vello", kes aitas remontida vastavalt sellele, kuidas kaineid päevi ja oskusi oli, ei olnud endal rahalist ressurssi ja ei olnud infot, st arvutit-internetti-motoklubi jmt.
Nüüd, olles see mees, kes "oskaks teha tasulist FB reklaami photoshopitud bänneriga", aga ei taha teha sisutut asja, vaid tahaks kokku viia selle, kes otsib tehnika remondi alast asjalikku abi ning selle, kes suudab usaldusväärset adekvaatset abi pakkuda, luues niimoodi kõikidele osapooltele lisandväärtust, mõtlesingi teha kiire turu-uuringu BIker foorumi põhjal ja siit selguski minu jaoks 2 peamist eelistust:

1) Paljudel motomeestel on oma remondimehed/remondikohad/remondikäed olemas ja mingit abi ei vaja - selge, ülihea ja Sinuga on korras!
2) Paljud vihkavad, kui neile üritatakse midagi müüa, aga oskavad samas guugeldada ja ise infot otsida ning "õige asja välja valida" - liigitan ennast ka siia ja selle sihtgrupi jaoks ma selle postituse tegin ning teid püüan aidata oma tegevusega.

Igal juhul - vähem juttu, rohkem asjalike varuosi ja remondikohti, et oleks rohkem sõidurõõmu!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”