Kuhu on kadunud noored sõitjad?
Re: Kuhu on kadunud noored sõitjad?
Jah tõsi, eks tema teeb seal asja omast perspektiivist ja mina mõtlesin muidugi ikkagi eestis. Kuid samas ma arvan, et see teema on ikkagi läbiv...varem (vähemalt noored huvilised ja "sisenejad") kindlasti ei pirtsutatud nii palju selle üle, et tehnika peab olema hirmus uus või lausa otse poest ja miski muu ei sobi. Täna ma näen seda pidevalt, et kõiksugused asjad peavad kindlasti olema uued ja kõige uhkemad...ja pigem nii, või siis üldse mitte. Väga palju on näha ka seda, et kui mingit ratast otsitakse (ja ma mõtlen siinkohal ennekõike neid nö. esimene ratta ostjaid) siis seatakse mingeid hullult spetsiifilise nõudmisi. Selle juures, kus nõudjate endi teadmised ja kogemused tsiklitega on ümmargune null!
Minule tundub nii, et paljud ostavad omale neid tsikleid mingi tohutu emotsiooni pealt, üsna kallilt, siis ostetakse sinna juurde veel kõige kallim varustus poest ning lõpuks selgub, et noh tegelikult polegi niiväga lõbus sõita ja kuidagi hirmus kallis on see hobi ka - muidugi on kui maksad mingit liisingut ja kaskot iga kuu uue ratta eest, varustuse ostsid laenuga ning kütust nagu hästi ei jõuagi osta
Ja nii läheb see suure hurraaga ette võetud hobi üsna kiirelt "üle"
Minule tundub nii, et paljud ostavad omale neid tsikleid mingi tohutu emotsiooni pealt, üsna kallilt, siis ostetakse sinna juurde veel kõige kallim varustus poest ning lõpuks selgub, et noh tegelikult polegi niiväga lõbus sõita ja kuidagi hirmus kallis on see hobi ka - muidugi on kui maksad mingit liisingut ja kaskot iga kuu uue ratta eest, varustuse ostsid laenuga ning kütust nagu hästi ei jõuagi osta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.