Kuhu on kadunud noored sõitjad?
Re: Kuhu on kadunud noored sõitjad?
just umbestäpselt sellised asju ma mõtlesin tõepoolest. muidugi ma ei imestaks absoluutselt ka selle üle kui näiteks mingid teatud materjalid on kehvema kvaliteediga, nõrgemad, väiksema vastupidavusega. juhtmestik ja igasugused klemmühendused odavamad. tootmisliin on odavam/kehvem, tööjõud tehases on odavam (ja quite possibly ka kehvem), kvaliteedikontroll kehvem jne.
suht ilmselge on see, et kui sa võtad arvatavasti ükskõik millise tootja mingi premium mudeli (loe sisuliselt siis kõige kallima/parema) ning sama tootja mingi odava otsa või odavaima mudeli siis neil on MÄEKÕRGUNE vahe, mitte lihtsalt töömahus või mingites numbrites vaid praktiliselt kõiges...ja seda on puhtalt silmaga näha juba isegi siis kui sa pole veel ratta selga istunud ega meetrit sõitnudki.
paljud inimesed samas muidugi ei teegi absoluutselt vahet näiteks sellel kui rattal on all sisuliselt ainult vedrud vs. teisel rattal on all mingi tõsine high.spec amort. vaatavad, et noh mõlemad teevad "baunts-baunts" kohapeal ning mõlemad on ümmarguste torudega. ju siis on sama asi
minule igatahes pole seni veel ükski nendest "entry-level" ehk uutest ja odavatest 250/300 kuupi masinatest mitte mingisugust muljet avaldanud. ja ma ei mõtle mitte võimsuse osas...seda ma ju tean juba ette ja on ilmselge, et mingit võimsust need mootorid ei arenda. aga kõik muu on neil ka täiesti meh
suht ilmselge on see, et kui sa võtad arvatavasti ükskõik millise tootja mingi premium mudeli (loe sisuliselt siis kõige kallima/parema) ning sama tootja mingi odava otsa või odavaima mudeli siis neil on MÄEKÕRGUNE vahe, mitte lihtsalt töömahus või mingites numbrites vaid praktiliselt kõiges...ja seda on puhtalt silmaga näha juba isegi siis kui sa pole veel ratta selga istunud ega meetrit sõitnudki.
paljud inimesed samas muidugi ei teegi absoluutselt vahet näiteks sellel kui rattal on all sisuliselt ainult vedrud vs. teisel rattal on all mingi tõsine high.spec amort. vaatavad, et noh mõlemad teevad "baunts-baunts" kohapeal ning mõlemad on ümmarguste torudega. ju siis on sama asi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.