Head kõrvatropid- kust saada


Antt1
Postitusi: 73
Liitunud: 03 Aug 2022, 20:29
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Head kõrvatropid- kust saada

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

will111, aga missugused 3M tropid (ühekordsed) siis on need mida tasub kasutada ja on kättesaadavad kui NASA-s kätt sees pole?

Ma vaatasin 3M Eesti lehelt : Earsoft Yellow Neons olid niisugused mida ma hädapärast olen kandnud. 37 Db summutavad oranzid on palju kõvemad kui õigesti mäletan. Kõvaduse ja pehmuse puhul peaks kasutama hoopis termineid "jäik" ja "elastane". Elastsed on mu kõrvale mugavamad, lähevad paremini paika ja ei suru asjatult kuhugi.
Earsoft Classic on niisugused mida ei tohiks üldse kõrvatroppide nime all müüa. Keegi kasutab, saab halva kogemuse ja räägibki edaspidi et tropid on jama.
Earsoft FX oli nende kodulehel välimuse järgi selline mida ma enne 3M loobumist polnud vist proovinudki. Võib-olla hiljem tootmisesse tulnud. Ja kogu valik sellega piirduski.

Pole nad sugugi kõik kleepuvad. Tööandja praegune "ametlik partner" on Würth, nende ämber on laual. Väga harva kui keegi sealt võtab. Enamus eelistab kõrvaklappe ja tropivendadel on oma mark karbiga kaasas. Vaevalt et Würth neid troppe ise teeb. On mõnelt suuremalt tootjalt sisse ostnud kusjuures Uvex mida samuti töö juures enne Würthi tasuta pakuti oli neile üsna sarnane. Ehk ei kõlba :)

Zekler oli umbes Earsoft Yellow Neons sarnane ehk polnud vigagi. Kusjuures neil olid tropid kataloogis ikka konkreetselt eri mõõtudega, S; M; L, XL vastavalt kõrva suurusele. Müüdi meil kõrval poes aga niimoodi ei raudpolt kui läksid ostma oli kohapeal vale mõõt ja tuleb Rootsi kesklaost tellida. Ehk - pole vajagi :)

Howard Leight oli samuti vahepeal üks tööandja varustaja ja need Laserlited ma sealt leidsingi. Pärast neid mindi Uvexi peal üle ja ma otsustasin kõrvatroppe oma raha eest ostma hakata.

Number, tavaliselt 30-40 vahel näitab kuimitu detsibelli heli summutatakse. Näiteks 35 db on sepikoja tasemelt tänavamüraks. Neid ei pea ainult tööstuses kasutama. Ma olen külma ja tuulise ilmaga neid vahel kõrvas hoidnud, siis ei puhu tuul ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Või suvel käisin Rammsteini kontserdil 30 dB troppidega. Ainult sellest et kuuehõlmad lehvisid sai aru et bass oli tegelikult päris heaks keeratud :)


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”