Milline sõidu jope???
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Milline sõidu jope???
See on igati õige, et raha jätta kodumaale, aga turu olemus väikse riigi tõttu on tuntav. Üksikud korrad olen saanud Depoost nende "hinna samastuse" poliitika tõttu kauba ka kohapealt.
Eelkõige ongi probleem kauba valiku võimalustes. Mis on arusaadav sest klientuur omakorda on ju pisike võrreldes muu euroopaga.
Kampaaniad ja must reede/nädal hetkel lisavad ainult ahvatlusi. Praegu ostukorvis on Lindstrand Sunne komplekt, aga vajab veel seedimist kas checkout now, nupp käib sõrmede alt läbi või ei.
Ma ei muretse siin mõnekümne euro pärast vaid jutt on sadadest, online shopingu ja tarnete ajastul peab ikka raha peale väga vihane olema seda niisama tühja maksta.
Lohutuseks minu pealt teenib hoolduste ja varuosadega
Eelkõige ongi probleem kauba valiku võimalustes. Mis on arusaadav sest klientuur omakorda on ju pisike võrreldes muu euroopaga.
Kampaaniad ja must reede/nädal hetkel lisavad ainult ahvatlusi. Praegu ostukorvis on Lindstrand Sunne komplekt, aga vajab veel seedimist kas checkout now, nupp käib sõrmede alt läbi või ei.
Ma ei muretse siin mõnekümne euro pärast vaid jutt on sadadest, online shopingu ja tarnete ajastul peab ikka raha peale väga vihane olema seda niisama tühja maksta.
Lohutuseks minu pealt teenib hoolduste ja varuosadega

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature
kontakt nr. +372 52 58 244
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.