Pakun kaupu USA-st ja ebay abi.
Re: Pakun kaupu USA-st ja ebay abi.
kui kiivrisse taob, st. kui õigesti aru saan selle kirjelduse järgi siis arvatavasti aitab selle vastu mingi suhteliselt väike geomeetria muutus näiteks. a'la lasta esiotsa natuke madalamaks/kõrgemaks. muuta natukene oma sõiduasendit (selleks on juba omakorda päris mitmeid võimalusi tavaliselt, et kuidas seda saavutada). või siis kui klaasiga ikkagi meeldib möllata siis tasub proovida erinevaid klaasi nurkasid, erinevaid kõrguseid (k.a lühemat või üldse ära võtta!)
kui miski neist asjadest ei aita siis sry aga sul on ilmselt lihtsalt vilets kiiver ikkagi tegelikult. mõned on sellised, et tuuleVUHINAT küll summutavad...või siis tundub kandjale, et summutavad piisavalt, aga no ainult sellest ei piisa. ma olen sõitnud igasuguste erinevate ratastega aga enamasti kandes ühte sama, oma nö. parimat kiivrit ja "peksmise" probleemi pole kunagi olnud. ei klaasidega, ei klaasideta. müra pole ka probleem olnud ja kui veel troppe viitsiks kanda siis poleks probleem ka pikematel otstel
kui miski neist asjadest ei aita siis sry aga sul on ilmselt lihtsalt vilets kiiver ikkagi tegelikult. mõned on sellised, et tuuleVUHINAT küll summutavad...või siis tundub kandjale, et summutavad piisavalt, aga no ainult sellest ei piisa. ma olen sõitnud igasuguste erinevate ratastega aga enamasti kandes ühte sama, oma nö. parimat kiivrit ja "peksmise" probleemi pole kunagi olnud. ei klaasidega, ei klaasideta. müra pole ka probleem olnud ja kui veel troppe viitsiks kanda siis poleks probleem ka pikematel otstel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.