Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Endal JBL Charge 5, väga rahul, nuriseda ei oska kuskilt otsast - aku kestab megalt + usb output ka telo laadimiseks vajaduse tekkimisel.pyta kirjutas: ↑22 Dets 2022, 18:37Ostaks miski uue bt kõlari,soovitage. Võimalikult hea sound,aku võiks kesta ikka miski 10h. Mitte väga suur,mida saaks tööl kergelt kaasas tassida. Hetkel ue megaboom,suuruselt hea,karjub ka enam vähem,aga vana juba teine,tahaks vähe bassisemat. Hind võiks 200 alla jääda
Kõik helisagadused on väga kenasti esindatud ja balansis, bass on nii väikese kõlli kohta ülimõnus kvaliteetne ja mahe aga ei plärista kuskilt otsast üle / summuta teisi helisid maha, äpist saab veitsa timmida ka. Helitugevuse poolest 5+, ~50 ruuduse korteri täidab täpselt parajalt ära, ei pea põhja keerama ja välitingimustes kuskil lõkke ümber ei jäta ka kuidagi soovida. See öeldud, ma ei tea kui palju suurem ta Su megaboomist on. Igasse seljakotti mahub muidugi vabalt ära, aga ta on täpselt niivõrd suur, et kui tal ntx mingi rihm oleks riputamiseks, siis matkates seljakoti külge rippuma ei paneks ka. Ehituse poolest ka robustne ja vastupidav, vett väga ei karda. Ise käisin vist 180 ~ pool aastat tagasi välja, praegu vast isegi saab soodsamalt. Üldiselt suht kindla peale minek, puusse panna ei saa. a kõnesid ei toeta, minu jaoks see eriline miinus ei ole. Aa, vanemate JBL-idega ka ei ühendu, millel see partyboosti eelmine generatsioon vms süsteem.
Igasugu Bose-sid ja muid asju on muidugi ka, aga minu jaoks müüs JBL puhul see robustus-vastupidavus ja akukestvus lõpuks maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.