ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

► Näita Spoilerit
BT lahendusel pole iseensest häda midagi, probleem peitub asjaolus, et ühe tootja seadmed on võimetud teise tootja omadega enam-vähem võrdsetel alustel suhtlema. Käesoleval aastal (juuli 2022) kuulutasid tootjad Cardo eestvedamisel välja ühise standardi nii kinnituste (Universal Communication Solution - UCS) kui ka side osas (Open Bluetooth Intercom - OBI) aga selles pundis on täna vaid Cardo, Midland ja Uclear. Sena sellega ei liitunud ja seega on see poolik lahendus.

Küll aga väärib tähelepanu, et Cardol on juba väljas seade, mis toetab OBI'it siis ma kahtlustan, et see polnud selline liit, kus osapooled rääkisid läbi, leidsid koos parima lahenduse vaid Cardo ütles, milline tema olemasolevatest lahendustest on parim ja ülejäänud võisid sellega liituda või siis mitte.
Võib-olla olen ma paranoiline aga kogu see asi lõhnab tugevalt mitte mootorratturite huvide toetamise vaid ulatusliku PR ürituse järele, kus eesmärgiks on avalikust tähelepanust massilist profiiti lõigata ning tegelikku avatust pole.
Näiteks ei suuda ma kusagilt leida OBI ega UCS standardit. Tavaks on, et avatud standardid on avalikult saadaval. See mida ma leian on tõeliselt suures hunnikus pressiteateteid erinevatest motoportaalidest erinevates keeltes ja kohaseid uudiseid, mis on sõnastatud üsna ühetaoliselt.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”