ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

motikus kirjutas: 28 Dets 2022, 10:42
Kas keegi on proovinud Baofengi raadiot (või mingit muud Kenwoodi liidesega raadiot) mingil moel Senaga ühendada? Kuidas läks?
Ma ei saa siit aru, kas jutt käib BT ühednsuega raadiost või mitte. Kui jah siis mul on ühed BT jaamad, Interphone Tribe Bluetooth Radio Pmr446, mida ma paar korda olen Sena otsa ühendanud. See on õnnestunud aga seal oli mingi oluline trikk, mida ma pidin iga kord pärast pikka vaheaega meedle tuletama. See oli seotud kuidagi õige ühenduse valimisega jaama ja Sena vahel aga nagu tavaliselt ei suuda ma seda meenutada. Mingi nupulevajtuste arv vms. Seal tuli ülihoolikalt lugeda juhendit, sest juhendis oli see (vist) kirjas aga ei eristunud selgelt. Aga esimese korraga ei õnnestunud kunagi.

Kui sa tahad ühednada juhtmega siis minu teada otse ei saagi. Sul on vaja osta vaheseade jaama ja sideseadme vahele. Sena neid täna vist enam ei tooda: Sena SR10 https://www.sena.com/eu-en/product/sr10-sr10i. Ja lisaks on vaja ka õiget juhet jaama ja vidina vahele.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”