ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?
Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?
Mesh on jah vana asi, aga näiteks see, et suvaline slave saab kogu võrgule audiot broadcastida ilma "keskjaama" sekkumiseta, on ikka suht värske asi muarust? Pole muidugi käppa pulsil hoidnud, BT audio on ikka selline ilusate ja tarkade inimeste tehnoloogia, kes bussis JBL-i tümmitorusid kräunutavad. Mu peamine mure on, et lenksul nupud töötaks 
See jutt, et "tegelikult ei leiutanud keegi midagi ja kõike saaks ka standardse BT-ga teha" on paras populism, isegi sama firma klapid ühenduvad telefoniga kiiremini kui suvakad, sest palju lihtsam on mingites nüanssides kokku leppida kui kogu selle üüratu standardi implementeerimisega vaeva näha. Ja noh veelkord, ma veel pole näinud Cardo omanikku, kes hädaldaks selle überstandardi puudumise üle, see on ikka puhtalt Sena ja hiinakate fännide mure, ving ja jonn. Võiks ju tänulikud olla, et vastu tuldi ja mingisugunegi standard tehti, aga ei, ikka tuleb edasi halada, kuna pole "õige" firma oma.
Eks peab ka edaspidi selle peale lootma jääma, et Schuberthite helikindlus töötab mõlemat pidi sama hästi

See jutt, et "tegelikult ei leiutanud keegi midagi ja kõike saaks ka standardse BT-ga teha" on paras populism, isegi sama firma klapid ühenduvad telefoniga kiiremini kui suvakad, sest palju lihtsam on mingites nüanssides kokku leppida kui kogu selle üüratu standardi implementeerimisega vaeva näha. Ja noh veelkord, ma veel pole näinud Cardo omanikku, kes hädaldaks selle überstandardi puudumise üle, see on ikka puhtalt Sena ja hiinakate fännide mure, ving ja jonn. Võiks ju tänulikud olla, et vastu tuldi ja mingisugunegi standard tehti, aga ei, ikka tuleb edasi halada, kuna pole "õige" firma oma.
Eks peab ka edaspidi selle peale lootma jääma, et Schuberthite helikindlus töötab mõlemat pidi sama hästi

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.