ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 615 korda

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

No selles suhtes ei ole olemas ju, et BT standard on mingi üüratu rahvaluule, mida tegelikult mitte keegi täismahus ei toeta - ma usun, et kogu selle sisalike ja vabamüürlaste salakokkuleppe sisu ongi lihtsalt alla joonida, milliseid osi kasutatakse. Muidu üks teeb ühtemoodi standardselt ja teine teistmoodi standardselt ning lõpuks miski ikka ei tööta.

Pmst see lõputu avatus viib olukorrani nagu USB-ga, kus sul on skaala ühes otsas ilma andmesoonteta laadimisjuhe ning teises otsas mingi enamvähem ükssarviku pepukarvadega vooderdatud Thunderbolt, aga mõlemad on igati standardsed USB kaablid. Ma olen küll keskmisest pisikese nõksu võrra rohkem tehnopede, aga kindlasti mitte see inimene, kes umbes riputab kogu kiivri ja lenksu igasugu kulinaid täis ning iga pausi ajal neid igatpidi paaritab ja seadistab, et päeva lõpus võidurõõmsalt röögatada JESS, sain oma intercomi üle GoPro bluetoothi naviseadme cloudist SMS-i saatma! Praegused seadmed lihtsalt töötavad ühe klikiga ja moos, ei pea mingeid kanaleid valima või linnukesi tegema või äppi installima ega midagi. Muarust jumalast normaalne asjade seis.
Viimati muutis Jesper, 31 Dets 2022, 14:47, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”