ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Oehh. Ain. Sa pole senini aru saanud vist, mis mesh on ja millega seda süüakse. Sa ei saanud kuidagi nautida head sidet selle pärast, et korraga oli väljas mesh, sa said head sidet nautida selle pärast, et Cardoli olid alates mingist hetkest väga head kuularid (ikka kordades paremad, kui Sena omad, valgusaasta jagu). See, mida mesh annab on ühenduvusega seotud ning sa ei pea enam seadmeid kettis ükshaaval kokku siduma. Sa vabanesid sellest ühendamise jurast.
Pole siin ebaõiglast midagi, kõik turuliidrid, kes üritavad mingit kinnise lahenduse otsas äri arendada, kasutades sealjuures avatud standardit aluseks on ikka korralikud seapeedid. Cardo ja Sena mõlemad. Võta üks ja viska teist. Kui Cardo on vaieldamatu turuliider, nagu sina @Ain väidad siis ta on rohkem süüdi kui teisel kohale jäänu. Ja ma ei mõista, kuidas Muski-Bezose võrdlus siia puutub. Üks müüb kogu planeedi elanikonnale suures hulgas kõike alates hügieenisidemetest lõpetades kõrgetehnolooiliste koduvidinatega ja teine valmistab elektriautosid. See kosmoseäri on neil mõlemil "kõrvaline hobi".

@morse, Cardo ise väidab, et nende mesh seadmed tulid 2015. Mul puudub vähimgi alus nende väidetes kahelda. Sena 2017 leidsin ma nende esimese mesh seadme firmware dateeringust.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”