ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Prets »

Ain kirjutas: 19 Jaan 2023, 22:02
Ja te siiralt arvate, et need kolm firmat kes on kokku leppinud omavahelises koostöös ja selle standardi väljatöötamises oleks pidanud ühe maailmamõistes suvalise venna päringu peale Eestist andma välja täpsema info selle koostöö ja standardi kohta? Päriselt? Minuarust ainuüksi see, et sealt vastus tuli on juba märkimisväärne. On ju selgelt antud teada, et asjaga tegeletakse. Kas ja millal sellega lõpuks kuhugi jõutakse... minujaoks tavainimesena midagi ei muuda. Seda sellepärast, et ma ei tea isegi kedagi kes kasutaks Midlandi seadet. Ma lihtsalt ei ole sellise inimesega kokku sattunud.
Igaks juhuks ütlen siin veelkord, et mul ei ole ühise standardi vastu mitte midagi ja see oleks väga tervitatav kui erinevaid seadmeid saaks omavahel siduda ja rääkida. Aga samas täna selle puudumine ei ahista mind ja minu sõpru absoluutselt. Seda siis tavainimesena kes tegeleb oma hobidega liikudes erinevates seltskondades (tsikkel, ATV, saan) üle Eesti.
Sa siis ilmselgelt ei ole piisavalt erinevate inimestega sõitnud. Olen ise sõitnud Midlandi seadmega ja on ka mitmel tuttaval ja nad ühenduvad nii Senade kui Cardodega tunduvalt paremini kui nood omavahel. BT Mini mudelil mul kestis ka aku pea 3x kauem kui kestab Boldil ja ainus märkimisväärne vahe on helikvaliteedis. Kasutusmugavuski on parem ja loogilisem. Ainult tänu sellele, et enamus seltskonnast on meshiga Cardod, millest kuuleb söögi alla ja söögi peale ja õnnestus hea hinnaga see saada, olen hetkel Boldi peal.
Midland on suur Itaalia ettevõte, mis peamiselt tegelebki rekkade CB lällarite ja muu sellisega ja üle 60 aasta juba. Cardo on uustulnuk ja tilluke garaažinurgafirma nende kõrval. Kui hakkad väitma absoluutseid väiteid mingi valdkonna kohta, siis tasuks ka konkurentide toodanguga end tuttavaks teha, et teada, millest räägid ja miks just sinu oma parem on.

Mulle isiklikult ei meeldi, et Midland selle lollusega kaasa läks. Igasugune müüride ehitamine on kurjast.

Kahjuks on lähitulevikus vaja omale jälle mingisugune seade juurde osta. Mis, või kelle toodang, veel ei ole otsustanud.
(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”