ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?
See teebki selle kalli über hea kiivriseadme mõttetuks ehk ma ise just sama moodi toimetamas. Kui oleks,et see side on reaalselt vaba siis oleks tore, aga kõik muutub kohe mõttetuks kui seda pole. Ehk iga hiina junn ajab ka sama asja ära ja kiivisse integreeritut on lihtsalt mugav kasutada. Mul on Nolan kiiver ja intergreeritud side nii endal kui abikaasale ja omavahel töötab ideaalselt võõrastega siis muud üle telefoni rakendused.jkristjan kirjutas: ↑21 Jaan 2023, 21:19Kuna tänapäeval igaühel on see kiivriside komplekt kasutusel ka telefoni handsfreena, siis ma väga ei viitsiks üldse mingeid erilahendusi teha. Täpselt samamoodi nagu ma ratta pealt maas olles räägin inimestega Skype/Zoom/Discord/Slack/Whatsapp/whatever kaudu, panen siis ka ratta peal olles sama tuttava lahenduse kaudu kõne tööle. Ekstreemsemates oludes, kus on mingi probleem andmesidega olen kahe ratta või juhi ja seljakoti vahel kasutanud kas lihtsalt GSM kõnet või ka selle võimaluse puudumisel Intercom äppi, mis teeb üle WiFi kahe telefoni vahel kõne. Siis saab igaüks majandada oma handsfreega ja telefonid ju selleks ongi, et kõigi erinevate süsteemide ja platvormide vahel oleks võimalik alati leida ühine sidemeetod.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.