ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ma ei tea, kas see on nüüd OT siin või mitte, aga no päris mööda ei tohiks olla...nimelt eeloleval suvel oleks arvatavasti endalgi esimest korda vaja hakata kasutama mingisugust "realtime lähiside" lahendust, seda siis minu ees, taga või minust kuni ~200m kaugusel kulgeva (täiesti avatud maa) teise sõitjaga.

mingeid 600 euroseid asju ostma ei plaani kindlasti selleks puhuks hakata, aga mis võiks olla parim lahendus vähe mõistlikuma raha eest kui vajadus on lihtsalt nö. ühe paari omavahel sideseadmete järele? arvestades, et nö. teisele poolele andmiseks peaks olema võimalikult lihtne ja universaalne "seade" ning see seade EI SAA kindlasti olla mitte statsionaarselt kiivri sisse käiv - ehk teisisõnu seadet peab olema võimalik enamvähem kiirelt ja lihtsalt teisaldada ühest kiivrist teise.
teine seade võib olla ka statsionaarne ehk käia jäädavalt minu enda kiivri sisse/külge.
tingimus oleks veel see, et side aktiveerimiseks või üleüldse kasutamiseks ei tohiks kindlasti olla tarvis vajutada nö. teisel poolel mitte ühtegi nuppu, tema peab saama keskenduda ainult ratta juhtimisele, ilma igasuguste eranditeta.
ehk siis, mille poole peaks vaatama või mida üldse oleks lisaks vaja, arvestades, et eks telefonid/mingi andmeside telefonis on ikka kõigil inimestel nagunii by default olemas?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”