ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?


701
Toetajaliige
Postitusi: 460
Liitunud: 17 Juul 2021, 21:00
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 130 korda
Tänatud: 83 korda
Kontakt:

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas 701 »

villy kirjutas: 26 Jaan 2023, 11:42
Kahekesi sõites tegelt vahet pole. Mõistlik valida sõidukaaslaste järgi.

Eri nüannsidega saavat kõik hakkama Nt Cardo + Sena töötab minu arust kahekesi kõige paremini nii, et Sena connectib "telefoniga" ja Cardo "non Cardo" unitiga. Reconnectiks peab siis käsitsi vajutama kui side peaks katkema pika vahemaa tõttu. Cardo + Midland ja suvaline hiinakas ka minul siiani ok olnud.
Olen saanud ka nii, et OLEN ise Cardo MESH grupis ja siis haagin eraldi bluetoothi "tavaühenduse" enda külge ja läbi minu saab ta ülejäänud grupiga ka suhelda. Aga siis pead oma paarilise lähedal olema, sest tema räägib grupiga läbi sinu.

Automaatne reconnect jms asi töötab ainult sama tootja MESH-s hästi kahjuks. Uue standardi kohta ei tea. Kambas sõites on see ikka väga suur elamus kui saate koos üksteise õnnetuse üle irvitada kuskil TET-l mudaloigus, esimene hoiatab, et kus auk, palk jne teel, auto tuleb vastu, annab palju juurde.
Vot see mida ei ole, seda mul vaja ongi, et minu soetatud mis iganes nimega jubin saaks seotud, paari semu Senaga, teiste semude Cardoga ja võib olla veel millegagi/kellegagi kunagi. Muusikat ma ilmselt ei viitsi kuulata, samuti mitte kaardijuhiseid. Telefon on mul pigem taskus, kui lenksul ja kui ma ei näe kes helistab, siis on sellele vastamine kah pigem tüliks, kui kasuks. Seljakotiga kah pole vaja rääkida sel lihtsal põhjusel, et seda valdavalt ei ole. Jääb üle oodata mis see uus standard endast reaalses elus kujutab, kui sellele mingi kasutuskogemus tekkib. Viimastest postitustest koorunud hea uudis on minu jaoks see, et kõrvatroppidega on sideseade kasutatav.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”