HD Road Glide 19 siduri õhutamine
Re: HD Road Glide 19 siduri õhutamine
morse, kas nees rattad on tavaliselt ka sellised, millel pidurivoolik jookseb peasilindrisse üsna suure ja vägeva kaarega? (minu mõlemal KTM'l näiteks see täpselt nii on)
sel juhul proovi pikema aja seismise puhul hoiustada ratast nii, et keerad lenksu mitte paremale poole, vaid vasakule full locki ning võimaluse korral ka kallutad ratta natuke vasakule poole kaldu. võib aidata
kuna siin foorumis nagu näha armastatakse väga müstikat ja teadmatust siis ma ei hakka vist selgitama, et miks see võib aidata...aga ju sa saad selgitamata ka aru
kellele meeldib müstika, see ei pea mõtlema.
minul igatahes on see aidanud. ükskord ammu oli lever tõesti seistes väga pehmeks jäänud aga nüüd ei mäletagi enam hästi, millal viimati selline probleem. muidugi ma olen üldse omal seda piduri värgindust ka natuke seal ümber sättinud voolik ei jookse enam päris nii nagu ta algselt jooksis
sel juhul proovi pikema aja seismise puhul hoiustada ratast nii, et keerad lenksu mitte paremale poole, vaid vasakule full locki ning võimaluse korral ka kallutad ratta natuke vasakule poole kaldu. võib aidata

minul igatahes on see aidanud. ükskord ammu oli lever tõesti seistes väga pehmeks jäänud aga nüüd ei mäletagi enam hästi, millal viimati selline probleem. muidugi ma olen üldse omal seda piduri värgindust ka natuke seal ümber sättinud voolik ei jookse enam päris nii nagu ta algselt jooksis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.