ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Ain »

Minuarust lällarite tööpõhimõte on oluliselt lihtsam kuna suhtlevad ühel kindlal raadiosagedusel poolduplexis. Seal ei ole vaja seadmetel omavahel midagi kokku leppida. Kõik seadmed kuulavad vaikimisi. Ja rääkida saab ainult üks. See selleks ma Saan sinu mõttest aru.

Ära saa minust jälle valesti aru nagu mul oleks midagi selle vastu, et eri tootja seadmed saaks omavahel suhelda. Olen täiesti selle poolt! Ma saan sinu mõttest ka väga hästi aru mida sa nende näidetega püüad edasi anda. See OBi standard on ju ka samm sinnapoole. Lihtsalt täna on neid kes seda kasutavad 3. Loodame et eri tootjad saavad omavahel asjad kokku lepitud. Aga siin mulle tundub on juba ka õhus järgmised ootused, et sisuliselt iga seade olgu see siis 100€ või 400€ maksev peaks saama rääkida suures grupis.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”