ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 486 korda
Tänatud: 585 korda

Re: ARUTELU: ühtne sidestandard tsikli sideseadmetel?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Minul on schuberti kiiver, milles on sena sisse ehitatud.
Täiesti debiilne on, et sõbraga rääkimiseks vähe sellest, et seadet valida ma pean juba hakkama kiivrit ka valima.

Aga jah eks seda sama (erinevas võtmes) on siin teemas umbes 134x juba öeldud. Müügu kurat kasvõi softi jupikesi juurde, mis võimaldavad (mõlemal selle jupi olemaolu korral) teineteisega ühenduda või mida iganes. Selline kõikide võimalike sõpradega kokku leppida, et ostame ühesugused kiivrid ja sideseadmed olukord on totakas kuubis.
@Jesper Siin ei ole mõtet tuua lugusid ajaloolistest nüanssidest jms. Oluline on see, et tehnoloogia võimaldab ühildumist ilma nende nüanssideta ning ainsad nüansid on omavaheline kraaklemine.
See hirm, et hinnad alla kukuvad kui kõik kõigiga rääkida saavad ei ole usutav. Lipulaev telefone rabatakse otse liinilt kuigi kõne saaks peetud ja molukaustik kraabitud mitmetes kordades odavama nühvliga. Kasutusmugavus, harjumus, kvaliteet, margitruudus, kiivri valmidus jms on asjad, mis ei pane padavai aliexpressist mingeid noname plastjunne tellima
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”