Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 615 korda

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Esimest hammakat vahetades on keti pikkus väiksem probleem pluss need on odavad ka ja nagunii kuluvad kiiremini kui muu kupatus. Mul on enduroka jaoks kolm tükki, vastavalt tuule suunale istun, mediteerin ja valin - ideaalne ei ole kunagi ja kindlasti on kuskil ka inimesed, kelle jaoks üks tagumine hammas on suur muudatus, anoh minuarust pole metsas nagunii kunagi miski ideaalne. Vaatad et ilmselt tuleb palju tõuse, siis on jälle Missos vihma sadanud ja pasaaugud kilomeetrised, teine kord mõtled orienteerumise eel pikkadele kruusasirgetele ja sõidad end kuhugi raiesmikule kinni jne. Sidur ikka nr1 tööriist, selleks see heebel ju sinna lenksule paigaldatud on, et näppida.

Kui juba lammutamiseks läheb, siis soovitan vahetada nii kettad, vaheplaadid kui vedrud - ma Africa Twiniga korra mõtlesin ka säästa ja panin need TRW vms kettad sisse, mida Streetmoto vaikimisi müüb, muu jäi vana, a seda lõbu jätkus põhimõtteliselt järgmise mudaauguni. Läksin siis tagasi, ostsin EBC tükid ning mure unustatud. Võimalik muidugi, et viga oli ainult ühes komponendis kolmest ja uute plaatidega või vedrudega oleks TRW-ga ka kestnud, anoh jah, Internetis on 90% jutust ju "4 tundi aastas endurot"-meeste kirjutatud ja mu elu on liiga lühike selleks, et kõik need katsed omal nahal läbi teha.

Ahjaa, ma ei tea, kui peenike pill see KLR uuena oli, aga kui on valida alumiiniumist ja rauast plaatide vahel, siis eelista viimaseid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”