Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
-
AnTyx
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 63 korda
- Tänatud: 60 korda
Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
Osta ports kinnitusi ja jäta igale poole. Kiivrile üks-kaks kleepsu, tsiklile näiteks juhtrauale, kaitsetorudele jne. Siis saad kaamerat ümber tõsta ja erinevaid nurkasid saada.Fxz kirjutas: ↑20 Veebr 2023, 10:33Lappasin, mis ma lappasin ja ilmselge on see, et niipalju kui on inimesi on ka arvamusi, siinkohal nüüd ei tahagi küsida, et milline kaamera, aga pigem küsiks, et kuhu.. Kas peaks olema ikka kiivri küljes ja sellisel juhul kus? Ees, küljel, pealael? Ok mu kiiver ei võimalda ette ja pea peale panna LS2. Äkki oleks kasulikum hoopis tsikli külge panna mingi lainurgaga versioon?
Kiivri küljes oli see mul tavaliselt paremal pool, aga eks see on maitseküsimus. Kinnitused on odavad, eriti aliexpressis.
Nüüd aga olen dashcami usku. Tsikli küljes pidevalt, jookseb pardavoolust, lülitub süütega sisse automaatselt, ees- ja tagakaamerad lindistavad samaaegselt. Kvaliteet pole sama hea mis uuematel goprodel, aga see mugavus komprenseerib kõvasti.
SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.