Keevitamisest, põhiliselt.

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Re: Keevitamisest, põhiliselt.

Lugemata postitus Postitas claw »

Täidistraadiga pidi ikka kehv keevitada olema, võrredles gaasiga. Kõrvalgaraazis toimetav härra läks minu arust just sel põhjusel täidistraadi pealt CO2 ballooni peale üle. Ju siis ikka oli vahe nii suur.

Mul endal võrdlusmoment puudub, lasen ainult gaasiga. Aga kuna ma keevitan väga vähe, siis minu gaas on päris Lätist, kus tol ajal sobisid veel nö vene balloonid vahetamiseks (propaani saab seniajani, äkki teisi ka?).
Oli olemas üks see kõrge hall co2 balloon ja juurde sebitud teine ka ning siis Lätis, piirist äkki ca 30km kaugusel traktoripoes, ümber vahetatud. Mäletan, et selle suure ballooni vahetus ca 10a tagasi maksis 18 euro kanti. Seega Lõuna-Eestist tasus isegi ainult gaasi hinda arvestades see sõit ka ära.

Hetkel on üks balloon praktiliselt kasutamata veel ja teine heal juhul poole peal. Renti makstes oleks lolliks maksnud ennast. Suure ballooni miinus on see, et transport on väga raske. Aga kahe ballooni pluss on jälle see, et kui tahad maal keevitada ja üks balloon on juba maal, võtad kaasa ainult reduktori ja keevituse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”