Arvuti/nutitelefoni abi vaja
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja
Telefoni mailirakenduses veateade "Logige uuesti sisse. Teie kontole sisselogimisel tekkis probleem. Sisestage parool uuesti..."
1,5 kuud tagasi lisasin 2FA, mida telo ei toeta. Tegin veebis "rakenduse salasõna" millega telo mailirakendus siiani zone-sse pääses. Enam ei pääse.
KORRAS!
Olin unustanud, et telos vaja pikka rakenduse salasõna ja panin lühikest peaparooli, mis töötab koos 2FA-ga. Proovisin ka pikka käsitsi, ju ma eksisin millegagi. Miks mu mailikonto äkitselt oma pika salasõna ära unustas / kontost välja logis ja uuesti sisselogimist küsis - ei tea. Kopisin pika rakenduse salasõna, korras.
1,5 kuud tagasi lisasin 2FA, mida telo ei toeta. Tegin veebis "rakenduse salasõna" millega telo mailirakendus siiani zone-sse pääses. Enam ei pääse.
KORRAS!
Olin unustanud, et telos vaja pikka rakenduse salasõna ja panin lühikest peaparooli, mis töötab koos 2FA-ga. Proovisin ka pikka käsitsi, ju ma eksisin millegagi. Miks mu mailikonto äkitselt oma pika salasõna ära unustas / kontost välja logis ja uuesti sisselogimist küsis - ei tea. Kopisin pika rakenduse salasõna, korras.
Viimati muutis bitter, 07 Mär 2023, 17:02, muudetud 4 korda kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.