O: 29mm diameetriga klapiseibid
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Pealkirja ette algustäht O: (ost)
- Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, tõstmist vaata siit
- Täismahus reeglid siin
-
Teema algataja - Postitusi: 40
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
O: 29mm diameetriga klapiseibid
Kas mõnel foorumlasel seisab garaažis kasutult 29mm diameetriga klapiseibe? Lähevad esimese põlvkonna XJ600 sisse ja tarvis oleks 4tk 2.65mm paksusega seibi.
Re: O: 29mm diameetriga klapiseibid
Ma ei viitsi praegu googeldada kas võivad olla sama läbimõõduga, aga mul jäid üle mõned XJ550 omad kui klapivahesid reguleerisin. Hiljem vaatan millise paksusega on.
-
XJ550 peaks samuti 29mm olema, nii et jään su vastust ootama. Tänud!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 51 korda
Kui hind maha ei löö, siis @Moto24.ee saad mõne päevaga kätte. Muidugi ma ei tea kas see on tk. hind(kahtlaselt kallis, auto omad on pea tasuta sellega võrreldes) või saab selle raha eest rohkem neid. https://moto24.ee/et/klapivahe-seibid/3 ... 29265.html
See on jah tk hind. Ise pidin olude sunnil paar tk ka umbes taolise hinnaga ostma, aga kui kiiret pole, siis piiri tagant saab tellida koos kõigi kuludega u. 8 eur/tk kui 4 tk tellida.kiilas kirjutas: ↑07 Mär 2023, 11:04 Kui hind maha ei löö, siis @Moto24.ee saad mõne päevaga kätte. Muidugi ma ei tea kas see on tk. hind(kahtlaselt kallis, auto omad on pea tasuta sellega võrreldes) või saab selle raha eest rohkem neid. https://moto24.ee/et/klapivahe-seibid/3 ... 29265.html
Käisin vaatasin enda omad üle, on sellised ehk siis ainult 1 on sobiv:
2,60
2,65
2,70
2,80
2,80
Klapivahed arvatavasti XJ600-l samad ette nähtud mis XJ550 (?), külma mootoriga mõõtes: sisselase 0,15 mm, väljalase 0,20 mm
-
Panin läbi Motohoovi e-poe tellimuse sisse: 4tk hinnaks tuli 25€ ja lubati tarnet 2 nädala jooksul. Ilmateadet vaadates jõuab enne hooaega ratta rahulikult tagasi kokku laduda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.