Mootorratta liikluskindlustus aastal 2023
-
- Tsikkel: Eff Zett Quus
- Tänanud: 177 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Mootorratta liikluskindlustus aastal 2023
Kellelgi oli küll kunagi (mu eelmise auto ajal ca 2+ aastat tagasi) mingi liikluskindlustuses sisalduv kaskolaadne toode. Üks kord aastas kogu EUs rikke korral auto transport lähima remondikohani ja inimeste transport lähima hotellini vms... Pluss kütuse toomine vist üks kord aastas... Pluss veel midagi... Enam midagi sellist turult ei leia.kiilas kirjutas: ↑13 Mär 2023, 15:28Puksiiriabi kehtib ainult liiklusõnnetuse korral tee pealt töökotta/garaazi veoks. Tahad niisama rikkega puksiiri pead kasko tegema kus see punkt sees on.pleks kirjutas: ↑13 Mär 2023, 13:50
Aga mul küsimus selle puksiiriabi osas - oskab keegi sellest midagi rääkida, kunagi oli mul ERGO ja oli vaja rattale puksiiri. Jäin teeäärde ja siis ERGO-sse nädalavahetusel helistades, seoses selle puksiiriabiga saadeti mind sõna otseses mõttes tumedasse kohta. Pärast seda rohkem ERGOt kasutanud ei ole ja ei viitsinud ka seda lepingut lugeda. Äkki keegi oskab kommenteerida?
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.