Tsikli ostmine Rootsist
Re: Tsikli ostmine Rootsist
Mina tõin täpselt samuti ühe ratta Rootsist. Ma veel ei saanud mõlemaid dok pooli kaasa ka. Tänu sellele läks meie arkis 2 päeva 1 asemel kuna nad peavad järelpärimise tegema Rootsi. Asi selles, et jääb ära kohalike ametiasutuste vahel jooksmine ja mina käisin nädalavahetusel järgi kui kõik kinni. Reedel läksin laeva kolmapäevaks oli ratas Eestis arvel.Henn kirjutas: ↑13 Mär 2023, 16:10Mina tõin 2022 septembris ratta Rootsist eraisiku käest. Inglise keeles ostu-müügi leping. Kui raha oli rootslase kontol, siis kruttis numbri maha, andis tehnilise passi ja võtmed ning soovis kena reisi. Kindlustus pidi kehtima mõned päevad veel. Numbri tahtis ta ise Rootsi transpordiametisse viia. Eestis võtsin arvele ja meie Transpordiamet ise tegeles, et saaks Rootsi registrist maha. Samasugust varianti pakkus ka tsikleid müüv Rootsi ettevõte - klots lauda, saad võtmed ja dokid ja sõida koju. Või vea treilaga / kaubikuga, kuidas soovid. Võimalik, et segadust tekitab see, kes on enne Eestis arvele võtmist vastutaja (kui mingi jama korraldad, avarii või kiiruseületamine jne)- kas ostu-müügi lepingus ostja või veel kehtivas Rootsi tehn passis märgitud isik.
Pole mõtet oma elu keerulisemaks elada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.