Arutelu: asjaarmastajast meistriks.

lauri.j??rgen
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Re: Arutelu: asjaarmastajast meistriks.

Lugemata postitus Postitas lauri.j??rgen »

Kui sõidad +10 aastat vana auto või motikaga siis on rahakotile väga kasulik, kui oskad elektriga seotus vigu ise avastada ja parandada - teeninduses võib mõne vea leidmine minna maksma ikka terve varanduse. Ka hoolduse ja piduriosade vahetamise ise tegemine on 2x odavam. Tsiklid on minu arvates lihtsam kui autot kodus remontida. Auto tegemiseks on tihti tõstukit vaja. Tsikli võib häda pärast isegi tuppa tuua. Tsiklite manuaalid tihti tootja käest tasuta saadaval, autode remontimisel peab youtubist abi otsima - enamasti need Youtube videod muidugi väga head. Kui autosid oled remontinud siis ei pea tsikleid ka kartma. Momentvõtmed peaks olemas olema. Võrreldes autodega on motikate kinnitusvahendid täpsemalt optimeeritud. Mõned tööd on mille tasub alati proffidele jätta. Ise ma ei pusi, kui vaja kasutada tõmmitsaid ja pressi - koju pole mõtet neid osta või meisterdada ja eks nendega ümber käimine eeldab vilumust ka. Ise ma ei hakka kunagi vahetama automaatkasti õli. Ise ma ei hakka kunagi hooldama tsikli tagumist amorti. Ise ma ei hakka kunagi vahetama krossika kepsu. Tsikli juures peaks muidugi silmas pidama, et kui mingi jama kokku keerad siis õnnetus võib päris kurb. Meistriks saamiseks oli vist vaja 10000 h pühendada - vahet pole mis ala

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”