Kus poes on ... kohapeal olemas?

ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Jesper kirjutas:
mx77 kirjutas:

Sellel pildil oleval poldil peaks see keermestamata osa olema täpsema tolerantsiga, kui tavalisel DIN poldil.

Ma saan muidugi aru, et selle konkreetse Transalpi ehitamisel on sajandik trammipeatus, aga kas see on päriselt ka nii kriitiline? Ma krossika puhul panin tagumise ketiratta poepoltidega kokku ja 100h töristamist pole mingeid eriefekte kaasa toonud, no ja seal pole ju leevendeid ega midagi, aga võimsust sama palju.

Anoh muidugi idee kohaselt võiks kõik asjad alati esindusest võtta, ega otseselt vastu ei vaidle.

Mulle väga imponeerib punktuaalsus ja kompromissitu lähenemine, eriti kui asi tsiklit puudutab. Aga ma tõesti ei saa midagi parata et neid sajandikke ja tuhandikke siin lugedes meenub ikka ja jälle üks kohvriraami kinnitus ... :bsmile:

Need ketiratta mutikad ei maksa tõenäoliselt originaalosana erilist raha. Aga kuna need on enamusel Hondadel täpselt samasugused, lisaks veel paljudel teistel ratastel siis küsiksin Motolammutusest: http://www.motolammutus.ee/Kontaktandmed

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”