Kus poes on ... kohapeal olemas?

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?

Lugemata postitus Postitas korke »

MX77 sägi juttu ära hakka kuulama. Rinkas pole ''sag'iga mitte mingit pistmist. Mina kaalun 65kg ja kasutan 100kg vedrusi ees ja taga 90 või 95 (sõltub kui hästi olen hoo üles saanud). Osa 90kg+ tegelasi kasutavad pehmemaid vedrusi kui mina. Vahe seisneb sõidustiilis. Mina rapsin aga nemad sõidavad sujuvalt.

Sa ei saa isegi amordi kokku käimist testida ATF õliga. Sest klapi tööst sõltub kui kõrgel ta hoiab su amorti enne kui sa litsud pidureid. Õli tase ning viskoossus mõjutab sammuti amordi jäikust ja kokku käimist.

Ikkagi. Miks sa ei avalikusta mis amordiga tegu on ja mis konkreetne maagiline õli see on siis?
Miks ei sobi Öhlinsi, Kayabi õlid ? Bitubo sponsitud sõitjad kasutavad silkonen asemel öhlinsi õlisi. Kui lähed vedelema õli peale. Siis pead oma seibi hunniku ümber tegema. Päris nii ei saa ,et valad vedelema ja keerad paar klikki peale.

Kas jutt käib tagumisest või esimesest amordist ?

will111 kirjutas:

Tellisingi eestist. Ei pea olema konkreetne, aga uurisin päris paljude erinevate tootjate õlide kohta ja nende õlide spec'e. Silkol tundusid olevat stabiilsed näitejad erinevate tempide juures. Miks siis mitte osta seda kui hind on neil nagunii kõigil umbes samasugune? Ühtlasi selle vähese info põhjal, mida netist leidsin tundub tegu olevat üsnagi kiidetud amordiõliga.

Testin nii, et kinnitan kaamera amordi külge, teen 240fps videot ja prooviringid. Pärast vaatan, mis amort tegi, kui kokku käis jne. ATF'ga ei saagi väga midagi muud testida aga seda ikka, et kui palju max pidurdusel amort kokku käib. See oleneb peamiselt vedru jäikusest kui on pikk pidurdus. Õli mõjutab rohkem ikka amordi töö kiirust

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”