Benelli ja CFMOTO

701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 190 korda
Tänatud: 104 korda
Kontakt:

Re: Benelli ja CFMOTO

Lugemata postitus Postitas 701 »

Piduriklotse, neid ei pea originaale ostma. On ka teiste tootjate omi. Vahet pole pori käiab nad suht siva siledaks. Varikarihma olen vahetanud, see polnud otseselt kulunud aga algusaastatel, kui rohkem ja kaugemal sellega sõidetud sai tundus ennetav ära vahetada. Klapikambri kaane tihendid hakkasid limama. Kardaaniriste on vahetatud mitu korda. Mitte küll originaalide vastu vaid laagripoest. Need lihtsalt saavad piiavalt leotades otsa. Radikas on mitu korda kuhugi orgi otsa aetud ja vahetust vajanud. Esidifer on katki olnud. Õigemini on sellega kuhugi otsa sõidetud, et difer oli raami küljes viltu ja siis pinge all murdusid seal sees mingid tiftid ära. Esimesi pooltelje otsi ja telgesid olen vahetanud. Seda selle pärast, et kui masinaga hea hooga kas kändu või kivisse põrutada on rattad kahele poole laiali ja otsad sodid. Hiljuti murdus üks rattapolt , miks ei tea. Ukselingi sees vedruke läks pooleks. Lihtsam oli terve link osta, kui seda vedru kusagilt otsida. Kogu kola on olnud Tartust kas kohe või üsna kiiresti saadaval. Yamahadega ma pole kokku puutunud aga Kawasaki ja CanAmi omanikele olen saanud piisavalt kaasa elada, et võrdlusmaterjali oleks. Kui mul nüüd tuleks vastupandamatu soov uus sarnase otstarbega UTV soetada, siis tõenäoliselt võtaksin 1000 CFi. Polarist vist kaaluks kah.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”